Соціально-економічний вимір участі молоді в Україні - Каретна, Ольга Олександрівна (Одеса : Фенікс, 2014)
В умовах формування ринкового середовища вітчизняна молодь вимагає особливої соціальної підтримки і соціального захисту як така, що знаходиться в стані формування і затвердження життєвих позицій, складає більше половини працездатного населення держави.

In the conditions of forming of market environment home young people require the special social support and social defence as such, that is in a state of forming and claim of vital positions, makes the more than half of capable of working population of the state.
Каретна О.О. Соціально-економічний вимір участі молоді в Україні / Ольга Олександрівна Каретна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 51. – С. 273-283.
Keywords: формування ринкового середовища; молодь; соціальна підтримка; соціальний захист; формирование рыночной среды; молодежь; социальная поддержка; социальная защита; forming of market environment; young people; special social support; social defence