Лексичний склад та термінологічний інструментарій англомовного судового дискурсу - Коваль, Н. Є.; Коваль, Наталія Євгенівна; Koval, N. Ye. (Одеса, 2017)
У статті досліджено особливості лексичного складу судового англомовного дискурсу. Особливого значення у мовній структурі судових текстів набуває фахова лексика, термінологічні одиниці, номінативні вирази, а також фонова лексика, що сприяє реалізації конкретної прагматичної мети тексту.

The article focuses on the problem of lexical structure of the English legal discourse. Professional and terminological vocabulary dominates in the verbal structure of the legal discourse, together with the academic and background lexis they help in realizing the pragmatics of the legal texts.
Коваль Н. Є. Лексичний склад та термінологічний інструментарій англомовного судового дискурсу / Н. Є. Коваль // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 93-97.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; судовий дискурс; фахова лексика; лексичні одиниці; термін; термінологія; legal discourse; term; terminology; professional vocabulary; lexical units