Захист та представництво у кримінальному провадженні : методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі права 08 «Право» спеціальність 081 «Право» - Волошина Владлена Костянтинівна; Торбас Олександр Олександрович (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 08 «Право» спеціальність 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять і виконання самостійної роботи з дисципліни «Захист та представництво у кримінальному провадженні». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Волошина В. К., Торбас О. О. Захист та представництво у кримінальному провадженні : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти у галузі права 08 «Право», спец. 081 «Право» [Електронне видання] / уклад.: В. К. Волошина, О. О. Торбас ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 34 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27793
Keywords: Захист та представництво у кримінальному провадженні: загальна характеристика; кримінальне провадження