Суб'єктивна сторона злочину незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом ( ч.1 ст. 249 КК України ) - Волкова, Т. І. (Одеса, 2018)
У статті розглядаються деякі ознаки незавонного зайняття рибним, звіриним та іншим водним промислом, передбаченого ст. 249 КК України. Обгрунтовується висновок про доцільність визначення змісту поняття "незаконне"з особливостями правового режиму зайняття водним промислом, яке визначається у чинному законодавстві України.
Волкова Т. І. Суб'єктивна сторона злочину незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом ( ч.1 ст. 249 КК України ) / Т. І. Волкова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 211-213.
Keywords: незаконність; рибний промисел; звіриний промисел; склад злочину; водні живі ресурси