Міжнародно-правова регламентація боротьби із захопленням та вбивством заручників - Саінчин, О. С.; Саинчин, А. С.; Sainshin, Aleksandr (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджені деякі аспекти міжнародно-правової регламентації боротьби із захопленням та вбивством заручників. У роботі аналізовані кримінально-правові норми Кримінального кодексу України, які пов'язані з цим видом умисного вбивства, та деякі проблеми з правового тлумачення та розуміння цих норм права.
Саінчин О. С. Міжнародно-правова регламентація боротьби із захопленням та вбивством заручників / О. С. Саінчин // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 554-559.
Keywords: вбивство; заручник; захоплення; тяжкі наслідки; покарання; убийство; заложник; захват; тяжкие последствия; наказание; murder; androlepsy; heavy consequences; punishment