Онлайн система електронної комерції : бакалаврська робота - Сімонян Левон Арменович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота містить 3 розділи, 22 рисунка, 1 таблицю, 15 джерел за переліком посилань. Робота виконана на 42 сторінках загального тексту. Мета кваліфікаційної роботи – розробка вебзастосунку для віртуальної торговельно-клірингової платформи. Об’єкт дослідження – онлайн система електронної комерції. Предмет дослідження – процес розробки вебзастосунку електронної комерції. Практична значущість результатів дослідження: створення та впровадження ефективної та конкурентоспроможної онлайн система електронної комерції. В першому розділі роботи проведений аналіз предметної області, визначені особливості електронної комерції. Порівнянні програмні продукти-аналоги, які є на ІТ-ринку. Визначені функціональні вимого до онлайн системи електронної комерції. Другий розділ присвячений проєктуванню онлайн системи. Побудовані інформаційна модель та база даних такої системи. Розглянута архітектура онлайн системи. В третьому розділі кваліфікаційної роботи розроблена клієнт-серверна частина. Описано шляхи реалізації та тестування онлайн системи електронної комерції. The qualification work contains 3 chapters, 22 figures, 1 table, 15 sources according to the list of references. The work is completed on 42 pages of the general text. The purpose of the qualification work is to develop a web application for a virtual trading and clearing platform. The object of the study is an online e-commerce system. The subject of research is the process of developing an e-commerce web application. Practical significance of research results: creation and implementation of an effective and competitive online e-commerce system. In the first section of the work, the analysis of the subject area was carried out, the features of electronic commerce were determined. Comparable analogue software products available on the IT market. The functional requirements for the online ecommerce system are defined. The second section is devoted to the design of the online system. The information model and database of such a system have been built. The considered architecture of the online system. In the third section of the qualification work, the client-server part is developed. Ways of implementing and testing an online ecommerce system are described.
Сімонян Л. А. Онлайн система електронної комерції : бакалаврська робота / Л. А. Сімонян. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 42 с.
Keywords: онлайн система; електронна комерція; вебзастосунок; клієнтсервер; база даних; online system; e-commerce; web application; client-server; database