Використання емоційних чинників і сімейних зв’язків під час допиту жінок, які вчиняють злочини проти основ національної безпеки: допустимий тактичний прийом чи заборонений законодавством - Кіліміченко, Христина Юріївна; Кіліміченко, Х. Ю.; Kilimichenko, Khrystyna Yu. (Одеса : Фенікс, 2026)
Однією із важливих слідчих (розшукових) дій, які проводяться під час розслідування злочинів проти основ національної безпеки, виступає допит. Результативність його проведення значною мірою залежить від ретельності підготовки суб’єкта, який його проводить, обрання та правильного застосування тактичних прийомів у відповідності до ситуації допиту та характеристики допитуваної особи.
Кіліміченко Х. Ю. Використання емоційних чинників і сімейних зв’язків під час допиту жінок, які вчиняють злочини проти основ національної безпеки: допустимий тактичний прийом чи заборонений законодавством. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 651-653. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33347
Keywords: допит; тактичні прийоми допиту; психологічний вплив; емоційні чинники; сімейні зв’язки; жінка-підозрювана; злочини проти основ національної безпеки; interrogation; interrogation tactics; psychological influence; emotional factors; family ties; female suspect; crimes against national security