Процедурна форма реалізації функції кадрового забезпечення діяльності судів - Мельник, М. Г.; Мельник, Н. Г.; Melnyk, M. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена обґрунтуванню наукового підходу щодо визнання процедурної форми реалізації функції кадрового забезпечення діяльності судів, що дозволяє підкреслити наявність послідовності відповідних забезпечувальних дій, а отже — потенціалу щодо уніфікації процедур.
Мельник М. Г. Процедурна форма реалізації функції кадрового забезпечення діяльності судів / М. Г. Мельник // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 83-89.
Keywords: кадрове забезпечення; суди; процедура; процедурна форма; кадровое обеспечение; суды; процедура; процедурная форма; cadre providing; judges; procedure; procedural form