Зміни розділу XV Кримінального кодексу України у зв ' язку із введенням кримінального проступку - Березовська, Наталя Леонідівна; Березовская, Наталья Леонидовна; Berezovskaja, Natal'ja (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
In the article on the basis of provisions of the Criminal Code, the Code of Administrative pravonasheniyah proposed a new version of the section XV of the General Par t of the Criminal Code, t h e c h a n g e s a r e c o n s i s t e n t w i t h o t h e r sections of t h e C r i m i n a l Code, m a k e it possible to use all t h e capacity of t h e proposed s a n c t i o n s of t h e C r i m i n a l Code of U k r a i n e , w i t h t h e essence of t h e rinciples of h u m a n e a n d i n d i v i d u a l i z a t i o n of c r i m i n a l p u n i s h m e n t of j u v e n i l e s .
Березовська Н. Л. Зміни розділу XV Кримінального кодексу України у зв ' язку із введенням кримінального проступку / Н. Л. Березовська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 539-548.
Keywords: неповнолітні; покарання неповнолітніх; стягнення неповнолітніх за скоєння кримінальних проступків; несовершеннолетние; наказания несовершеннолетних; взыскания несовершеннолетних за совершение уголовных проступков; juvenile; juvenile punishment; punishment of juveniles for criminal offenses