Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія функціональних продуктів", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Жмудь Альона Вікторівна. 2. Конспект лекцій Технології функціональних продуктів. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Технології функціональних продуктів» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / А. В. Жмудь. Одеса : МГУ, 2024. 24 с. 4. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технології функціональних продуктів» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / А. В. Жмудь. Одеса : МГУ, 2024. 10 с. 5. Тестові завдання Технології функціональних продуктів. 6. Питання до заліку Технології фукнціональних продуктів. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія функціональних продуктів", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29193