Регулювання міграційної політики у США - Звьоздная, Т. М.; Zvyozdnaya, T. N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується стан нелегальної міграції у США, розглядається державна політика S3 з питань міграції та національної безпеки, висвітлюється міграційне законодавство США, адже Сполучені Штати Америки продовжують залишатися однією з небагатьох держав світу, які й сьогодні приймають значну кількість мігрантів.
Звьоздная Т. М. Регулювання міграційної політики у США / Т. М. Звьоздная // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 457-462.
Keywords: міграційна політика; боротьба з нелегальною міграцією; імміграційне законодавство США; миграционная политика; борьба с нелегальной миграцией; иммиграционное законодательство США; migratory politics; fight against illegal migration; immigration legislation of the USA