Терористичний конфлікт як об’єкт регулювання міжнародного права збройних конфліктів - Антипенко, А. В.; Antypenko, A. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті обґрунтовано пропозицію щодо підвищення ефективності міжнародно-правового впливу на тероризм через введення цього злочину в поле регулювання міжнародного права збройних конфліктів. Підставою для цього визнано кваліфікацію тероризму як специфічного різновиду збройного конфлікту.
Антипенко А. В. Терористичний конфлікт як об’єкт регулювання міжнародного права збройних конфліктів / А. В. Антипенко // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 397-405.
Keywords: тероризм; терористичний акт; терористичний конфлікт; збройний конфлікт; іррегулярність; міжнародне право збройних конфліктів; методи й засоби збройної боротьби; терроризм; террористический акт; террористический конфликт; вооруженный конфликт; иррегулярность; международное право вооруженных конфликтов; методы и средства вооруженной борьбы; terrorism; act of terrorism; terrorist conflict; armed conflict; irregular; international law of armed conflict; methods and means of armed struggle