Майнові права фізичних осіб при опіці - Адаховська, Н. С.; Адаховская, Н. С.; Adahovska, N. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються питання, пов’язані з майновими правами, щодо яких встановлюється опіка, які юридично належать одним особам (підопічним, відсутнім особам), а їх безпосередня реалізація фактично здійснюється іншими особами – опікунами.
Адаховська Н. С. Майнові права фізичних осіб при опіці / Н. С. Адаховська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 405-411.
Keywords: опіка над майном; опікун; майно; органи опіки та піклування; опека над имуществом; опекун; имущество; органы опеки и попечительства; custody of property; guardian; property; guardianship and custody