Взаємодія поліції з публічними органами влади : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) - Білоус-Осінь, Тетяна Ігорівна; Біла-Тюріна, Юлія Зиновіївна; Сандул, Яна Миколаївна; Билоус-Осень, Татьяна Игоревна; Била-Тюрина, Юлия Зиновьевна; Сандул, Яна Николаевна; Bilous-Osin, Tetiana; Bila-Tiurina, Iuliia Z.; Sandul, Iana M. (Одеса : Фенікс, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Білоус-Осінь Т. І. Взаємодія органів поліції з публічними органами влади: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Т. І. Білоус-Осінь, Ю. З. Біла-Тюріна, Я. М. Сандул. – Одеса : Фенікс, 2019. – 57 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12218 DOI 10.32837/11300.12218
Keywords: адміністративне право; Національна поліція; публічне управління; навчально-методичний посібник; административное право; Национальная полиция; публичное управление; учебно-методическое пособие; administrative law; National Police; public administration; manual