Практикум з дисципліни «Операційний менеджмент» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Куклінова, Тетяна Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Практикум з дисципліни «Операційний менеджмент» спрямований на розуміння принципів організації операційних процесів, а також розвитку практичних навичок з їх планування, контролю та оптимізації. Здобувачі виконують завдання, що дозволяють аналізувати виробничі системи, оцінювати ефективність ресурсів та знаходити шляхи покращення бізнес-процесів. Крім теоретичних знань, учасники будуть залучені до вирішення реальних кейсів та практичних завдань, що допоможе їм засвоїти навички роботи. Практичний характер курсу дозволить учасникам отримати досвід, який можна буде застосувати в майбутній реальній практиці.
Горбаченко С. А. Практикум з дисципліни «Операційний менеджмент» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, Т. В. Куклінова ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 33 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29770
Keywords: функціональний менеджмент; операційна стратегія; операційна система організації; основи менеджменту якості