Семантика та лексикографічне опрацювання морського терміна "порт" - Дакі, О. А.; Даки, Е. А.; Daki, О. A. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті досліджено семантичну специфіку та лексикографічне опрацювання лексеми-терміна "порт" у складі української морської терміносистеми. Розглянуто лексикографічні джерела, у яких зафіксовано усі можливі синоніми та лексичні значення; проаналізовано словникові статті, об'єднані лексемою-терміном "порт".
Дакі О. А. Семантика та лексикографічне опрацювання морського терміна "порт" / О. А. Дакі // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1.- С. 34-38.
Keywords: морська терміносистема; порт; семантика; словникова стаття; лексикографія; морская терминосистема; словарная статья; лексикография; marine terminology; port; semantics; dictionary entry; lexicography