Право на життя та насильство - Тігранян, Григор Самвелович (Одеса, 2016)
У статті досліджується право на життя та насильство. Проаналізовано право на життя як природного права людини. Усвідомлення права на життя як найважливішого природного права людини та детальне його закріплення в Конституції України забезпечить впевненість громадян у власній захищеності.
Тігранян Г. С. Право на життя та насильство / Г. С. Тігранян // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 183-188.
Keywords: життя; право на життя; злочин; насильство; ЄСПЛ; кримінальне провадження; нормативне закріплення права на життя