Методологія проведення та презентація наукових досліджень з управління : практикум - Кібік, Ольга Миколаївна; Мамич, Мирослава Володимирівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Методологія проведення та презентація наукових досліджень з управління». Здобувачам освіти запропоновані завдання, тести, питання для обговорення на практичних заняттях та самоконтролю, теми доповідей, питання до підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти.
Кібік О. Методологія проведення та презентація наукових досліджень з управління : практикум [Електронне видання] / О. Кібік, М. Мамич ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - 55 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29835
Keywords: Природа; логіка та методологічні підходи до наукових досліджень; дослідження в управлінні; системний підхід; наукове пізнання процесу управління; технологія дослідницької роботи; презентація результатів наукового дослідження; академічна доброчесність; право інтелектуальної власності