Актуалізація поняття "гендерна ідентичність" у постмодерністському дискурсі - Марчишина, А. А.; Marchyshyna, A. A. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена дослідженню репрезентації гендерної ідентичності у постмодерністському публіцистичному дискурсі. У роботі аналізуються вербалізовані ознаки маскулінності й фемінності як основні компоненти поняття гендерної ідентичності.
Марчишина А. А. Актуалізація поняття "гендерна ідентичність" у постмодерністському дискурсі / А. А. Марчишина // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 95-98.
Keywords: ідентичність; гендерна ідентичність; маскулінність; фемінність; постмодернізм; идентичность; гендерная идентичность; маскулинность; феминность; постмодернизм; identity; gender identity; masculinity; femininity; postmodernism