Засоби профілактичної та психокорекційної роботи в студенському віці - Кабанцева, А. В. (Одеса, 2022)
Стаття присвячена висвітленню проблеми психологічної корекції студентів. Проаналізовано та обгрунтовано основні проблеми розвитку психокорекційного напрямку діяльності засобів психопрофілактичної та психокорекційної роботи зі студенством. Показано використання інноваційних здоров'язберігаючих форм та методів в просторі навчально-виховного процесу вищого навчального закладу, що ефективно забезпечує збереження та сприяє розвитку здоров'я в студенському віці.
Кабанцева А. В. Засоби профілактичної та психокорекційної роботи в студенському віці / А. В. Кабанцева // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.275-277. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: студенство; психокорекція; психопрофілактика; нервово-психічні розлади; психогігієнічне виховання молоді