Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інвестування" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Горбаньова В. О. Силабус навчальної дисципліни «Інвестування» 2024. 2. Горбаньова В. О. Конспект лекцій з курсу «Інвестування». 3. Горбаньова В. О. Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи «Інвестування». 4. Питання до заліку.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інвестування" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30906