Принципи здійснення адвокатської діяльності - Самусь, О. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті визначено питання принципів організації та діяльності адвокатури, як інституту громадянського суспільства, що зумовлено її природою та розвитком самої адвокатури в умовах економічних і політичних перетворень, що відбуваються в країні, активізацією політико-правового життя, появою нових аспектів життєдіяльності суспільства.
Самусь О. В. Принципи здійснення адвокатської діяльності / О. В. Самусь // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.148-151.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; принципи адвокатури; функціональні та організаційні основи адвокатури; законність