Податкове законодавство в системі фінансового законодавства України - Гречишникова, В. В.; Hrechyshnykova, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті визначено основні засади системи фінансового законодавства України. Висвітлено основи Податкового кодексу України, вказано на його позитивні й негативні аспекти. Визначено місце Податкового кодексу України в системі фінансового законодавства.
Гречишникова В. В. Податкове законодавство в системі фінансового законодавства України / В. В. Гречишникова // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 441-447.
Keywords: акти фінансового законодавства; податки; Податковий кодекс України; акты финансового законодательства; налоги; Налоговый кодекс Украины; financial legislation acts; taxes; Tax Code of Ukraine