Роль адвоката у кримінальному процесі - Вара, А. М. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджується роль адвоката як захисника підозрюваного, обвинуваченого та представника потерпілого у кримінальному провадженні. Визначається специфіка участі адвоката у процедурі медіації у кримінальному провадженні. Проаналізовано існуючі проблеми пов'язані з діяльністю адвоката в кримінальному судочинстві.
Вара А. М. Роль адвоката у кримінальному процесі / А. М. Вара // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.275-277.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; захист; кримінальне судочинство; Кримінально-процесуальний кодекс України; захист прав і свобод людини і громадянина