Правове регулювання адміністративного затримання: проблеми і перспективи удосконалення - Адабаш, О. В. (My University, 2012)
У статті досліджується існуюча доктрина розуміння адміністративного затримання, аналізуються проблеми і перспективи удосконалення цього питання.
Адабаш О. В. Правове регулювання адміністративного затримання: проблеми і перспективи удосконалення / О. В. Адабаш // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.50-52.
Keywords: адміністративне затримання; дотримання прав і свобод людини; законодавство; практика застосування; доктрина