Формування правових засад використання «хмарних» технологій у мережі Інтернет - Еннан, Руслан Євгенович (Одеса, 2017)
В статті визначені та розглянуті особливості формування правових засад використання «хмарних» технологій у мережі Інтернет, а також надана загальна характеристика правового режиму «хмарних» технологій у контексті модернізації інформаційних відносин.
Еннан Р. Є. Формування правових засад використання «хмарних» технологій у мережі Інтернет / Р. Є. Еннан // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 46-50.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; «хмарні»технології; провайдер; “cloud” technologies; the Internet; the provider