Досвід програмного регулювання у іноземних правових системах - Клочков, В. О.; Klochkov, V. (My University, 2010)
The aspects of the specialty of the legal programs category in the foreign legal systems are analyzed in the article. The opinion on the similar understanding of the tools and functions of the program regulation in the post-soviet countries is given.
Клочков В. О. Досвід програмного регулювання у іноземних правових системах / В. О. Клочков // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 122-130.
Keywords: правові програми в зарубіжних правових системах; програми регулювання у пострадянських державах; правовые программы в зарубежных правовых системах; програмное регулирование в постсоветском государстве; legal programs in foreign jurisdictions; Software control of post-Soviet states