Порядок відшкодуванням шкоди, завданої громадянинові незаконними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розсдідування, прокуратури та суду - Бондарчук, Д. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
У даній статті досліджуються порядок відшкодування моральної шкоди фізичній особі, яка зазнала її в процесі здійснення незаконних дій органами, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розслідування, прокуратури і суду.
Бондарчук Д. С. Порядок відшкодуванням шкоди, завданої громадянинові незаконними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розсдідування, прокуратури та суду / Д. С. Бондарчук // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 242-244.
Keywords: моральна шкода; порядок відшкодування; органи досудового розслідуваня; прокуратура; суд; оперативно-розшукова діяльність; незаконні дії