Особливості використання спеціальних знань на стадії оперативно-розшукового переслідування - Цехан, Дмитро; Tsekhan, Dmytro (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Проаналізовані проблемні питання використання спеціальних знань оперативними підрозділами та стадії здійснення оперативно-розшукового переслідування. Виокремлений відповідний комплекс проблемних питань, які повʼязані із даним напрямом та запропоновані загальні шляхи правового врегулювання існуючих прогалин. The problematic issues of the use of special knowledge by operational units and the stage of operational and search prosecution are analyzed. The corresponding set of problematic issues related to this direction is identified and general ways of legal regulation of existing gaps are proposed.
Features of the use of special knowledge at the stage of operational and search prosecution
Цехан Д. Особливості використання спеціальних знань на стадії оперативно-розшукового переслідування / Д. Цехан // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 247-250. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31222
Keywords: оперативно-розшукове переслідування; оперативні підрозділи; спеціальні знання; кримінально-релевантні події; operational and search prosecution; operational units; special knowledge; criminal relevant events