Майбутнє Європейського Союзу: розкол чи новий формат співпраці - Майніна, М. С. (Київ, 2019)
В статті розглянуто питання розкриття проблеми європейської системи міжнародних відносин, що є майбутнім розвитком Європейського Союзу. Європейський Союз пройшов складний шлях розвитку. Даній темі дослідження приділяється все більше уваги, як з боку експертів, політологів та міжнародників, а також і громадянами європейського континенту. Проблемними питаннями є - глобалізація, економіка, міграція, внутрішні реформи тощо.
Майніна М. С. Майбутнє Європейського Союзу: розкол чи новий формат співпраці / М. С. Майніна // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 119-123.
Keywords: Європейський Союз; інтеграція; ідентичність; міграція; співробітництво