Репрезентація емотивного концепту ГНІВ (на матеріалі англомовної малої прози) - Мікула, О. І.; Мікула, Оксана Ігорівна; Mikula, O. I. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена методам аналізу й опису емотивності. Розглядаються емоція гніву та її актуалізація в англійській мові. Визначається поняття концепту. Запропоновано спробу класифікації концепту ГНІВ.

The article deals with the methods of analysis and description of emotiveness. The emotion of anger and its implementation in the English language is analyzed. The notion of concept is defined. An attempt to classify the concept of ANGER is made.
Мікула О. І. Репрезентація емотивного концепту ГНІВ (на матеріалі англомовної малої прози) / О. І. Мікула // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 157-160.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; гнів; емоція; концепт; емотивність; коцептосфера; anger; emotion; concept; emotiveness; conceptual sphere