Актуальні питання юриспруденції: теоретичний та практичний виміри: матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Суми, 2021)
Збірник містить матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання юриспруденції: теоретичний та практичний виміри» (м. Суми, 22 квітня 2021 р.). Розрахований на науковців, викладачів вищих навчальних закладів, здобувачів вищої освіти, юристів-практиків, представників державної служби та органів місцевого самоврядування.
Актуальні питання юриспруденції: теоретичний та практичний виміри : матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції (Суми, 23 квітня 2020 року). - Суми : Сумський національний аграрний університет, 2021. - 198 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE