Актуальні напрями дослідження вербального впливу - Ковалевська, Т. Ю.; Ковалевская, Т. Ю.; Kovalevska, T. Y. (Одеса : Гельветика, 2014)
В статті здійснено оглядовий аналіз сучасних наукових напрямів, орієнтованих на дослідження вербальної сугестії. Висвітлено потенціал нейролінгвістичного про- грамування в зазначеному аспекті.
Ковалевська Т. Ю. Актуальні напрями дослідження вербального впливу / Т. Ю. Ковалевська // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 110-117.
Keywords: вербальний вплив; нейролінгвістичне програмування; комунікативна сугестія; речевое влияние; нейролингвистическое программирование; коммуникативная суггестия; speech influence; neurolinguistic programming; communicative suggestion