Український внесок в становлення культуро-антропологічної концепції права - Козаченко, Олександр Олександрович; Козаченко, Александр Васильевич; Kozachenko, Oleksandr V. (My University, 2012)
Обґрунтовано доцільність застосування культуро-антропологічної методології в процесі дослідження правових реалій. Визначено внесок української філософської та юридичної думки минулого і сьогодення в становлення культуро-антропологічної концепції права.

Обоснована целесообразность применения культуро-антропологической методологии в процессе исследования правовых реалий. Определен вклад украинской философской и юридической мысли прошлого и современности в становление культуро-антропологической концепции права.

The expediency of cultural-anthropological methodology in the study of legal realities is justified. The contribution of Ukrainian philosophical and legal thought of the past and present to a culture and anthropological concepts of law is defined.
Козаченко О. В. Український внесок в становлення культуро-антропологічної концепції права / О. В. Козаченко // Форум права. - 2012. - № 4. - С. 501-508 [Електронний ресурс]. - Режим доступу : http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12kovakp.pdf
Keywords: право; культуро-антропологічна методологія; кримінальне право; українська філософська та юридична думка; культурно-антропологическая методология; уголовное право; украинская философская и юридическая мысль; law; cultural and anthropological methodology; criminal law; ukrainian philosophical and legal thought