Landeskunde: neuer Blick auf alte Sachen : навчальний посібник до курсу з країнознавства для здобувачів вищої освіти спеціальності «035 – Філологія» - Фрумкіна, Арина Леонівна; Frumkina, Aryna; Кривда, Людмила; Kryvda, Liudmyla (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Навчальний посібник «Landeskunde: neuer Blick auf alte Sachen» призначений для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «035 – Філологія» і фокусується на вивченні країнознавства, зокрема на культурі, історії, географії та соціальних аспектах Німеччини та німецькомовних країн і регіонів. Він покликаний дати новий погляд на традиційні теми, які вивчаються в рамках курсу країнознавства, шляхом сучасного підходу до аналізу та інтерпретації фактів про німецькомовні країни. Посібник розроблений з урахуванням потреб здобувачів вищої освіти, які вивчають німецьку мову як іноземну, і передбачає інтеграцію мови та культури, що є важливим аспектом у сучасній філології. Завдяки цьому підходу уможливлюється глибше занурення в реалії німецькомовних країн, розвиваючи не лише мовні навички, а й розуміння культурного контексту.
Фрумкіна А. Л. Landeskunde: neuer Blick auf alte Sachen : навчальний посібник до курсу з країнознавства для здобувачів вищої освіти спеціальності «035 – Філологія»: німецькою мовою / А. Л. Фрумкіна, Л. Р. Кривда. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. - 185 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28648
Keywords: культура історія географія Німеччини; соціальні аспекти Німеччини; німецькомовна країна; культурнй контекст; німецька мова як іноземна