До питання щодо вдосконалення правового інституту адвокатської таємниці у кримінальному провадженні - Тетерятник, Б. С. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено питанню вдосконалення правового режиму інституту адвокатської таємниці у кримінальному провадженні. Зазначені питання розглядаються з урахуванням положень вітчизняного кримінального процесуального законодавства.
Тетерятник Б. С. До питання щодо вдосконалення правового інституту адвокатської таємниці у кримінальному провадженні / Б. С. Тетерятник // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.348-350.
Keywords: адвокатська таємниця; кримінальне провадження; недоторканність приватного життя; персональні дані; безпека відомостей