Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності. 2. Робоча програма навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності. 3. Placement Test.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28527