Особливості правового регулювання відносин добросусідства - Штейнс, Юдіта Девісівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена характеристиці правового інституту добросусідства, його ознак, та місця у правовій системі України. Проаналізовано сучасні наукові підходи до розуміння відносин добросусідства,їхньої правової природи, сутності та змісту.
Штейнс Ю. Д. Особливості правового регулювання відносин добросусідства / Ю. Д. Штейнс // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 207-209.добросусідство
Keywords: добросусідство; відносини добросусідства; інститут добросусідства; обмеження прав; незручності; шкідливий вплив