Чинник адресата в сучасному українському газетному тексті - Назаренко, О. М.; Назаренко, Оксана Миколаївна; Nazarenko, О. М. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню чинника адресата сучасного газетного тексту у вираженні текстової категорії діалогічності. Виокремлено та проаналізовано типи адресатів, описано засоби та форми їх вираження в газетному дискурсі.

The article studies the factors of the addressee in modern newspaper text in the terms of text dialogism category. Allocated and analyzed the types of addressee, described the means andforms of their expression in newspaper discours.
Назаренко, О. М. Чинник адресата в сучасному українському газетному тексті / О. М. Назаренко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 151-154.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; категорія діалогічності; газетний текст; комунікативний акт; адресант; адресат; category of dialogism; newspaper text; communicative act; addresser; addressee