Підстави виникнення організаційних цивільних правовідносин у сфері права інтелектуальної власності - Ізбаш, О. О.; Избаш, О. О.; Izbash, О. О. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються не тільки підстави виникнення організаційних цивільних правовідносин у сфері права інтелектуальної власності, а також дається чітке визначення всім поняттям, які зустрічаються на шляху аналізу цієї теми. Важливим аспектом у її розгляді є розмежування різних думок науковців у відповідні категорії для того, аби найкраще зрозуміти, що найголовніше у будь-якій сфері права - юридичні факти.
Ізбаш О. О. Підстави виникнення організаційних цивільних правовідносин у сфері права інтелектуальної власності / І. І. Ізбаш // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 253-259.
Keywords: представник; цивільні правовідносини; юридичні обов'язки; організаційні правовідносини; договір; правовідносини представництва; представитель; гражданские правоотношения; юридические обязанности; организационные правоотношения; договор; правоотношения представительства; representative; civil legal relationships; legal duties; organizational legal relationships; agreement; legal relationships of representative office