Малозначність як процесуальний фільтр розгляду справ антимонопольним комітетом України - Клименко, Олександр Віталійович (Одеса: Фенікс, 2020)
В статті розглянуто актуальні питання щодо малозначності як процесуального фільтру розгляду справ антимонопольним комітетом України, розкрито проблематику даної теми.
Keywords: Антимонопольний комітет; підприємства-монополісти; малозначність; економіка; анитимонопольно-конкурентне законодавство; господарські відносини