Перспективні напрямки розвитку законодавства у сфері правового регулювання договору аутсорсингу в Україні - Єфименко, М. М.; Ефименко, М. М.; Yefymenko, M. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті вказуються основні недоліки правового регулювання договору аутсорсингу в Україні, визначаються шляхи подальшого реформування діючого законодавства України у сфері договору аутсорсингу, аналізуються та пропонуються можливі перспективні напрямки розвитку правового регулювання договірних відносин з аутсорсингу з точки зору прийняття спеціальних нормативних актів, які б визначали основні напрямки регулювання договору аутсорсингу та його правову природу.
Єфименко М. М. Перспективні напрямки розвитку законодавства у сфері правового регулювання договору аутсорсингу в Україні / М. М. Єфименко / Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 171-176.
Keywords: аутсорсинг; договір аутсорсингу; правове регулювання послуг; договір про надання послуг; аутсорсинг; договор аутсорсинга; правовое регулирование услуг; outsourcing; outsourcing agreement; legal regulation of outsourcing agreement; service agreement