Трудове право : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спеціальності 081-Право на факультеті судового та міжнародного права Національного університету «Одеська юридична академія» - Чанишева, Галія; Наньєва, Марія (Одеса : Феникс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для забезпечення навчальної, методичної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи, підготовки здобувачів вищої освіти до здачі іспиту.
Чанишева Г. І. Трудове право : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спеціальності 081-Право на факультеті судового та міжнародного права Національного університету «Одеська юридична академія» / Г. І. Чанишева, М. І. Наньєва. – Одеса : Фенікс, 2024. – 260 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27422
Keywords: трудове право; джерела трудового права; трудові правовідносини; правове регулювання зайнятості; працевлаштування; трудовий договір; робочий час; час відпочинку; оплата праці; дисципліна праці; трудові спори; колективні трудові спори