Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Методологія процесів переробки сировини харчових виробництв" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП_2024_Моделювання_процесів_переробки_сировини_харчових_виробництв. 2_Силабус Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв. 3_Опорний конспект лекцій_Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв. 4_Тематика та питання для індивідуальних робіт_Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв. 5_Методичні рекомендації для підготовки для практичних занять та самостійної роботи_Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв. 6_ Тестові завдання_Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв. 7_Питання до іспиту заліку_Моделювання процесів преробки сировини харчових виробництв.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Методологія процесів переробки сировини харчових виробництв" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28551