Закон України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи»: досягнення чи проблеми? - Скоробагатько, А. В.; Skorobagatko, A. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті висвітлюються проблеми реформування пенсійного забезпечення. Дана оцінка внесених змін у законодавство та запропоновані конкретні пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання пенсійного забезпечення в Україні на другому етапі пенсійної реформи.
Скоробагатько А. В. Закон України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи»: досягнення чи проблеми? / А. В. Скоробагатько // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 270-277.
Keywords: пенсійна реформа; державне соціальне страхування; пенсійний вік; страховий стаж; пенсионная реформа; государственное социальное страхование; пенсионный возраст; страховой стаж; pension reform; state social insurance; retirement age; the insurance period