Поняття, зміст та засоби реалізації функції погодження приватних та публічних інтересів у сфері господарювання - Дабіжа, Я. І.; Дабижа, Я. И.; Dabizha, Ja. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
In this article the author examines the function of concordance of private and public interests as an independent function of economic law. The article also considers the purpose, tasks and recourses of this function of law. It focuses attention on the problem of private-public partnership as one of the priorities of economic law of Ukraine.
Дабіжа Я. І. Поняття, зміст та засоби реалізації функції погодження приватних та публічних інтересів у сфері господарювання / Я. І. Дабіжа // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 267-273.
Keywords: функція погодження приватних та публічних інтересів; приватно-публічне партнерство; саморегуляція бізнесу; баланс інтересів; функция согласования частных и публичных интересов; частно-публичное партнерство; саморегуляция бизнеса; баланс интересов; function of concordance of private and public interests; private-public partnership; self-regulation of business; the balance of interests