Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних у хмарних системах» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних у хмарних системах» Григор’єва Тетяна Ігорівна. 2. Соловська І.М., Григор’єва Т.І. Інтелектуальний аналіз даних у хмарних системах : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] Соловська І.М., Григор’єва Т.І. ; Кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 20 с. 3. Питання для підсумкового контролю.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних у хмарних системах» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32459