Порівняльний аналіз сфер відання столиці України та столиць європейських держав - Скопненко, Юлія Григорівна; Скопненко, Юлия Григорьевна; Skopnenko, Julija (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Article is devoted to the jurisdiction of the capital cities of European countries that are viewed through the competence of municipalities that operate in their territory.
Скопненко Ю. Г. Порівняльний аналіз сфер відання столиці України та столиць європейських держав / Ю. Г. Скопненко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 74-80.
Keywords: столиця України; місцеве самоврядування; місцеві органи влади; компетенція; повноваження; делегування повноважень; розподіл функцій; столица Украины; местное самоуправление; местные органы власти; компетенция; полномочия; делегирование полномочий; распределение функций; capital of Ukraine; local government; local authority; competence; authority; delegation of authority; distribution of functions