Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах» Радівілова Тамара Анатоліївна. 2. Радівілова Т.А., Йона Л.Г. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах». 3. Робоча програма «Захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах» Радівілова Тамара Анатоліївна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32464