Особливості тактики захисту в кримінальних провадженнях про порушення недоторканності приватного життя - Ткач, О. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розкрито особливості тактики захисту в кримінальних провадженнях про порушення недоторканності приватного життя людини. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Ткач О. В. Особливості тактики захисту в кримінальних провадженнях про порушення недоторканності приватного життя / О. В. Ткач // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 231-233.
Keywords: адвокат; захисник; недоторканність приватного життя людини; процесуальна форма; юридична визначеність; захист прав людини